Energia Audit és tanácsadás

Az energetikai tanácsadás keretében felmérjük, hogy az Ön vállalkozása milyen területeken hajthat végre alternatív energiát, környezetközpontú technológiát felhasználó fejlesztéseket. Az ingyenes audit vizsgálat során cégünk energetikai tanácsadója megállapítja, hogy az energia milyen hatékonysággal kerül felhasználásra, mennyit pazarol el a régi technológiával, és azt is, hogy épületei nem megfelelő szigetelésével mennyi energia megy el az „utca fűtésére".

A környezeti hatásvizsgálat és hatástanulmány elkészítése során megállapítjuk, hogy megvalósítható-e a javasolt beruházás, illetve milyen hatással lesz a környezetre. Segítünk, hogy teljesítse a szükséges feltételeket, és az Új Széchenyi Terv keretében olyan pályázati kiíráson tudjon indulni, amellyel hatékony energetikai fejlesztést hajthat végre. A pályázati-audit vizsgálatot is díjmentesen biztosítjuk. Az energetikai fejlesztés keretében a Széchenyi 2020 pályázati forrásai igénybevételemellett hajthat végre energetikai fejlesztéseket.

Ajánlatunk, amit már az energetikai tanácsadás előtt is fenntartunk: álljon át alternatív energiaforrás és környezetközpontú technológia használatára, hiszen ezzel nem csak a környezetét óvja, hanem üzleti beruházást is végrehajt. Ez a beruházás már rövid és középtávon megtérül, hiszen csökken a káros anyag kibocsájtása, csökken az energia felhasználás, az energiaveszteség, így Ön majd – amikor hazánkban is elterjed – értékesítheti igénybe nem vett kvótáját
« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Pro-NRG Kft.

9915 Nádasd,
Vasúti út 5/1
Telefon: +36/20/344-7050
E-mail küldése
Pro-NRG Kft. - Magyar